Elibols98 Merhabalar, 32 haftalık hamileyim aniden tansiyonum 19/10 a nabzım 107 ye kadar çıktı limon falan içip indirmeye çalıştım gebeliğin bu haftalarında normal mi acaba ?
Hly-emir Elibols98 canım geçmiş olsun çok yüksek tansiyonun gebelikte tansiyon riskli bende de var ama benim bu kadar yükselmedi sen bence yarıb doktoruna görün seni korkutmak istemem birde tuzlu şeyler yeme hatta yiyebiliyosan sarımsak ye dinlen bol su iç
Y-123 Elibols98 cnm bence doktorunu ara bilgi al doktorun seni yönlerdirir hamilelikte iyi degil tansiyon geçmiş olsun
Aysenur96 Elibols98 tansiyonun çok tehlıkelı sınırına gelmiş geçen gün benım 16 9 idi doktor hastaneden çıkartmıyordu gez bi dolaş hava al tekrar gel ölcelim dedi eve gidip dus aldım ensemi ve ayaklarımı buz gibi suyla yıkadım uzandım hemen düştü
Aysenur96 Elibols98 limon vs doktor hıc bırsey önermiyor bende öyle denemek ıstedım onları icmeden düşürmen lazım yoksa bırakmam seni hastaneden dedi , ayaklarını ve enseni basını buz gibi suyla yıka uzan gecmedıgı takdirde muhakkak acıle başvur
Aysenur96 Elibols98 doktorum tansıyon durumu stres korkudan vs oluyor dedi o yüzden biraz hava al rahatla duşunu vs al dinlen son aylar da olabiliyor dedi doktorum kendine telaş yapma daha çok cıkabılır ama soguk kesınlıkle birebir yaşadığım ıcın biliyorum
Hatice1634 Bende tansiyon yükselmesi sebebiyle dün geceyi hastanede geçirdim,15 e çıktı ama çok kötü oldum,kusma da eklendi.gebelik zehirlenmesi diye bişey var allah korusun.idrarda protein kaçağı varsa acil sezeryana alınıyor.
Elibols98 Çok teşekkür ederim. Aradım doktorumu önemli olduğunu söyledi hastane ye çağırdı nst ye bağlıycağını söyledi bana da
Hd8 Elibols98 ben 33+3üm bende de geçen hafta başladı tansiyon yükselmesi. Doktorunuza bildirin . Protein kaçağı var mu diye test yapıyorlar. Bende çıkmadı çok şükür. Tansiyon yükseldiği için tansiyon hapına başladım takipteyiz
Elibols98 Hd8 tansiyon hapına başlandı benimde fakat tansiyon yükseldiği gibi hastane ye gelmen gerekir di dendi bize bebeğin ve annenin hayatı riske giriyormuş maalesef herkes dikkat etmeli yüksek tansiyon da annenin ölüm riski oluyormuş maalesef
Hd8 Elibols98 Allah korusun Rabbim hepimize acil şifa versin. Günde 4 kere tansiyon ölçüyorum tuzsuz yemeye başladım . Tuz yememek iyi geliyor. Çok geçmiş olsun.