Anne3 Kızlar bazıları 24. Haftadayken sezeryan olacğım diyor . Bu hemen belli oluuyor mu yani doktoruma sorsam şuan bilebilir mi normal mi sezeryan mı olacağını 19. Haftadayım
mlkkk Anne3 2.gebelikler bilir ilk gebeliği sezeryansa iki mecburi sezeryan veya bi rahatsızlığı olanlar da mecburi sezeryan olur ama herhangi bi sıkıntı yoksa ilk gebelik ve normal doğum yapmış 2.gebelikler son haftalara kadar kendi tercihi dışında bilemez ne olacağını 😊
Minikasya Anne3 Benim ilk sezeryan olduğu için. Ben ilk haftadan hangi gün sezeryan olacağımı biliyorum bu gebeliğimde
bb1509 Anne3 erken bilmeleri biraz zor sanırım son haftaya kadar bebek dönebiliyor pozisyon değiştiriyorlar devamlo 😊en iyisini tabiki doktor bilir ama 19.haft erken sanırım bunu demek için
Ipekk72 Benim iki gebeligimde normal doğum oldu ama şimdiki gebeliğim geçen ay ters duruyor gibi dedi eğer düzelmezse sezeryan olacaksın dedi ozelde inslaah duzlemistir sezeryan olmaya karşıyım ben tek korkum o inslah başıma gelmez 😟
Y-123 Ipekk72 cnm hakkında hayırlısını dile bende herzaman normal dogum demişimdir ama 3normal dogum dan sonra sezaryan oldum mecburi erken dogum yaptım
bb1509 mlkkk hayır 2. Eğer mümkünse bebek pozisyonu anne isteği vs normal olabiliyor en aşağı 2 sene geçmesi lazım diyor hatta bir çok doktor 😊forumda da ssvd konuları var hatta sezaryen sonrası normal doğum isteyenler vs
mlkkk bb1509 ssvd yi biliyorum canım her doktor yaptırmıyor ama o yüzden genele vurarak ikinci gebelikler dedim
Aysn6767 Anne3 hayır şuan belli olmaz doğum şekliniz, ama özel hastaneye yada kliniğe gidiyorsanız siz seçebilirsiniz ve şimdiden şöyle bir doğum olacak diyebilirsiniz :)