Sinem_30 Ben 15+3karnım hafif büyümüş hata çatlaklar da oluşmuş bebeği hissede biliyorum da kalp atışı gibi sizdede oldumu 🙏🏻
DenizSayer Sinem_30 15+1 benimde hissetme yok göbekte değilde göğüslerim bi anda hamilelikte büyüdü fark etmeden çatlamışlar ve hafif var göbeğim az buz ve bu arada ilk hamilelik mi erken hissetmişsin baya canım
Sinem_30 ilkannelikkk aynn cnm bnm vlla şimdiden kırem kullanıyorum peki karnın kaçıncı haftadan sonra büyüdü
ilkannelikkk Sinem_30 16.haftadan sonra 🌼 24 ten sonra hızlanmaya başladı hele şimdi 🤩 sanırım çok daha hızlı büyüycek 🥰
elifkirkin Biraz yapıyla alakalı galiba. Benim 25. Haftada tamamen çıkmaya başladı öncesi ayva göbek gibiydi şuan 31. haftadayım henüz çatlak yok çok şükür. Halbuki çok kilo almaya ve çatlamaya yatkın bir fiziğim var şaşırdım bende açıkçası
Sinem_30 elifkirkin benim de öyle ondan ben şarşırmadım zaten göbeğimde vardı benim şimdi alt kısmı biraz sertleşmiş altımı göremiyorum inanacak mısın
elifkirkin Sinem_30 çevremdekilerde hemen hemen seninle aynı durumda her kişinin hamileliği çok Farklı gelişiyor demek ki. Eşimin kuzeni de son ayına kadar o kadar az kilo almıştı ve hiç şişmemişti son ay normal insanlar ultra fazla şişme ödem oluşmuştu. Her hamile kendine özel geçiyor bu süreci