emelbulbul cok şükür bende dogum yaptim. ❤👪ama ne dogumdu kıvrandım acıdan. oncelikle kadir gecesinde dogdu kizim. dahabgec bekliodum.38+5 dim 🤗 dogum yapmadan önce haataneye yatirildim zaten hastanede 2 gundur yatiyordum tansiyondan dolayi 15 9 oldugunu görünce gemen yatirdilar 24 saatlik idrar toplandi allahtan protein kacagi cikmadi. hastaneden cikmaya hazırlanırken benim kasilmalarim fazlalasti😲😲 bi nstye gireyim dedim ne goreyim snci var. beni cikarmadilar. 15 saat sanci cektim. ilk.once kasiklarda sanki adet agrisi gbi agri var ama bunun yaninda bu ağrıya kasilmalar ekleniyir. sabaja kadar bu agriyi cektim. sabah iyice siddetlendi alltan muane ettiler bir cm bile acilma yok. ama ben surekli kasilma yasiyorum ve kasiklarimdaki agri beni yurutmuyor. oglen uc gbi suyumu patlattilar. sonra benim surekli ikinma.hissim geldi ve ikindikca bebek geldi butunn acilar gitti. :))) alahim.herkese masip etsin bu duyguyu.
ZeynepDemiraglar emelbulbul Gozunuz Aydın olsun rabbım analı babalı büyütsün Kaç cm açıklık Oldu dogum
emelbulbul ZeynepDemiraglar benim once 1 cm ile baadi yaklasik alti saat sonra 5 cm olddu 5 cmden sonra suyumu patlattilar cok kuvevetli ikindigimdan doayi hemen doguma aldilar inanin en son kac cmdim hatırlamıyorum