Sezen07 17+1 olduk 17 haftayı bitirdik 18 den gun aliyoruz 4 ayı bitirdik şaka gibi ancak geçen hafta papates olan bebişim bu hafta dolma biber oldu bebeğim çekti 😂 bebeğinizi 90 dereceyle yıkamayın 🚫
Birgulbasegmez2 Sezen07 aynen öyle meyveler çok yanlış geliyor nerdeyse kavundan domatese dönüşecekler 😂
Sezen07 Rabiaphlvn pazı mı bu banu çiftçi var orası daha net soluyor orda küçük marul büyüklüğünde şu top marul gibi daha mantıklı 😁
Sezen07 1prensesannesi dolmalık biber çok küçük ama patates küçük olsa da dolmalık biberden küçük olması çok saçma 😂
Sezen07 Arasinannesi haftaya merakla bekliyorum annem soruyo ne büyüklüğünde diye geçen hafta patates dedim şimdi biber dedim nasıl yani diyor anne bu bir gizli şifre dedim anneler öğle anlaşıyor 😂
oglusunakavusmayibekleyenanne Sezen07 az önce bende bunun nasıl olduğunu çözmeye çalısıyodum benim oglus pırasa buyuklugundeydi şimdi iri turp olmuş turp liradan büyük mü ya 🤣🤣🤣🤣
Onurunannesi Sezen07 benimkide patatesten dolma bibere ondanda domatese dönüştü sanki büyümeliydi küçüldü 😂😂 18+6 bugün bakalim 19 hafta ne olucaz merak ediyorum 🤣
oglusunakavusmayibekleyenanne Sezen07 31+2 haftaligim şu programın yaptığına bak çocuğumu mercimek yapicak az kaldı 🤣😂