aslihangacal merhaba kızlar☺️ 20+3 üm birkaç dakika önce karnımın sağ altında güçlü kalp atışı gibi bi şey hissettim farklı aralıklarla vurdu, bu kalp atışı mı daha önce hissetmedim hareketini hala ara ara vuruyo
Nilaylks aslihangacal büyük ihtimal bebeğinizdir bende o zamanlar anlamıyordum sanki bağırsak hareketi gibi düşünüyordum ama şu an anlıyorum ki bebekmiş 25 haftadayız artık babamız bile hissediyor ☺️
Ayseege6156 aslihangacal daha tekme atacak kadar güçlü değil atsa bile miniciktir hissedilmez o muhtemelen hıçkırıktır 🤗🌸 inşallah sağlıkla büyür ve doğar 🤲🏻
mlkkk aslihangacal kalp atışı hissedilmez ama tekme de olabilrş ben 17den beri tekmelerini hissediyorum hıçkırığı iki gün önce sabah farkettim o düzenli aralıklarla ve biraz uzun oluyor tekme gelişi güzel 😂
aslihangacal Nilaylks ayy umarım doğru hissetmişimdir hala hareketli ara ara ☺️ hayırlı olsun size de 🥰
aslihangacal Ayseege6156 bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim çok sağolun sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah🥰❤️
Ayseege6156 aslihangacal çok şükür 17 gün önce aldım 🤲🏻 Şuan emiyor uyumaya çalışıyoruz 😅🥰 rabbim sizede nasip etsin kavuşmayı inşallah 🤲🏻🌸