YasinMerveYaln Ilahe bu erkek iki yaşında da bi oğlum var ama bu hamileliğim çok zor geçiyor ya eşi aşagıda bebeğin o yüzden kanamalarım oluyor hep yatırıyorum artık
Ilahe YasinMerveYaln Allah Yardimcin olsun Cok fazla kendine yuklenme kolay hafif iwler gor evet uzanmakla gecer İnwallah Dua et Allahla oldukdan sonra her wey Guzel olacak Ramazan ayindayiz hem )) Yardim eden varmi ?
YasinMerveYaln Ilahe evet inşallah hep ediyorum rabbim duyuyor kolaylık versin herkese evet kaynanamlarla beraber oturuyoruz o yapıyor her işi sag olsun
Ilahe YasinMerveYaln Cok Guzel Birinci Cocukda Nasil Gecdi Hamilelik Dunyaya Getirmen Zormu oldu Sen Bilirsin wimdi Sende İkinci hamilelik
YasinMerveYaln Ilahe birinci de herkeste olan şeyler oluyordu işte elim ayağımın şişmesi gibi falan onda çok hareketliydim hep yürüdüm gezdim çok zor değildi hamileliğim çok şükür dogumum da çok zor olmadı 40 hafta üç günlük doğurdum dogumum üç saat sürdü
Ilahe GzdeelikAkbacak Allah Anali Babali Buyutsun İnwallah:)Sag elin Bawima 🤗 Nasil kecdi Dogumun Sirr deyilse anlatirmisin
GzdeelikAkbacak Ilahe sancı zordu doğum kolay ve korkutmak istemem çünkü herkesin aynı olacak diye bir kanun yol Canım
Ilahe edagokhan Yani Anladima gore Bebek 37 38 haftasinda geliyor en cok Bense 40haftasinda geldiyini duwunuyirdum )))
Ilahe edagokhan Ha oylede oluyor o zaman İnsanan İnsana Deyiwiyor ))twk didiyin icin Bebiwin nasil Tatlim?