Sema99 Ilahe kızım 36 haftalıkken oğlum 37 haftalık doğdu şimdi bu üçüncü gebeliğim kaçıncı haftada gelecek
BuFi2012 Kızlar bişi sorcam ben bian önce yavrumu kucağıma almak istiyorum da keşke 37-38 de doğsa diyorum. Erkenmi sizce o vakitlerde doğuranlar ? Sıkıntı oluyomu bebişin gelişiminde. Hep bunu merak etmişimdir
Ilahe BuFi2012 BuFi2012 Selam bence bazi cocuklar 38 39 haftalarda dogarda en guzeli 39 cu haftadi cun ki her wey bebekde geliwir bu haftada tam taminda doguma hazir.Bebek anne karninda ne kadar cok kalsa o kadar iyimiw derler 39haftani gecmiwse o zaman gecti😊Ummarim anlata bildim
Hanif BuFi2012 yok canım 38. Haftasında arkadaşım Doğum yaptı kız bebişi gayet sağlıklıydı 😍 zaten kadınların %5 i 40-41. Haftalar da Doğum yapıyormuş.
Buseniz BuFi2012 benm ilk kızım 37+3 te 3.800 doğdu ve çok şükür saglıklıydı şimdi ikinci kızımı bekliyorum hayırlısınile
Btlgnlty GneSyler 3 .150 gram dı hiç bir sorun yaşamadık çok şükür odaya geldikten 15 dk sonra yanıma geldi 1 gün kaldık hastanede çıktık sonra
Neson BuFi2012 ayni şey bende de var canım sezeryan olcak 38 de alırız dedi şuanda 36 haftaligim haftaya gelse keşke diyorum çok heyecanliyim.bi yandan da çok ağrılarım var gece uykusu die bişiy kalmadi
BuFi2012 Neson yalnı değilmişim demekki :) ozaman 38 de alıyolarsa seni gayet normal bi zaman değilmi canım... bende çok stresli geçiriyorum günlerimi. Bebeğimin bi an önce doğmasını üzerimdeki stresi ona geçirmek istemiyorum