Hilalkorkmaz kimyasal gebeligi hemen hemen her kadin yaşıyor eger iyi arastirma yaparsaniz bu konuda gorursunuz adet olmadan bir iki gun once yada sonrasi ilk 3 gun gebelik hormonlari bircok kadinda yukseliyor bunu normal karsiliyor cogu doktor herhangi bi tedavi gerektirmeyen bir durum eger olmuyorsa bebek bu baska birseydendir kimyasal gebelikle alakasi yoktur .. doktora gittginizde baska.bi sorun.varsa o cikar onun tedavisi baslar bu ikisini.birbirbine baglamak yanlis olur bazen biz acele ediyoruz kan testi veriyoruz 100 cikiyor 200 cikiyor betahcg oh diyoruz tamam sonra kanama basliyor .. aslinda adetten sonrasi o bihafta 10 gun kesin sonuc icin hicbisey yapmadan beklemek lazim ama sabredemiyoruz bende ayni sekilde 2 ay ustuste kimyasal gebelik yasadim cok erken idrr verdim kan verdim sonuca baksan gebeyim ama sonra adet oldum telaslandim ama doktorum bana bunlari acikladiginda anladim 3 aydada bekledim 10 gun direk gittim ultrasonla gordum … o arada hormon testlerim yuksek cikti ve bi ay ilac kulandim duzene girdi .. suan 33 haftayi bitircez hicbi sikinti olmadan geldik buraya kadar .. bazen cok dusunmemek oluruna birakmak lazim 😊😊