Sebla55 aglayin icinizden geldikce rahatlarsiniz. Olumsuz dusunmeyi birakin ama cunku bebehiniz sizin hislerinizden etkileniyor o yuzden emmesine de etki eder si emmedikce mutsuz olur kisor donguye girersiniz. Oncelikle etrafinizi susturun. Surecin gecici oldugunu bilin. Sut icin sagmaniz lazim sagdikca cogalir. Laltamil ve humana still tea icebilirsiniz. Bol yesillik dereotu salata yapin. Valla tatli artirmaz diyolar ama ben yedikce sut doldu goguslerim serbetli tatlilar uzerine tahin dokun. bebehinize mama degil kendi sutunuzu vermis olirsunuz. Doktor bana da bebegim emmedii icin mama verdi ben almadim. Kendimi sagip boberonla verdim ama kasikla verilmeliymis. Biberona alisinca zor oluyor. Silikon meme.ucuyla emme.refleksini uyarin. Ust damagina degdirince refleksle emecektir. Zamanla alisacak sabir biraz. Inanin en.zor.zamanlari bunlar zaman gectikce daha guzellesiyor iliskiniz. Daha sakinlicek size tepki verecek bebeginiz. Bu gunler gecici sabredin az kalmis. Allah yardimcimiz olsun.