bambam_betty Merhaba. Hanimlar bana seker yüklemesinin aşamalarını yazar mısınız? O şekerli içecekten önce ve sonra olmak.uzere 2 kere mi kan alınıyor?
mrveyvz bambam_betty Öncesinde değil canım. Içeceği içiyorsun 1 saat sonra bi kan veriyosun. O verdiğin kandan 1 saat sonrada ikinci kanı veriyosun.
Candice07 bambam_betty ilk aç karnına gittigimde 1 tüp aldılar, sonra şekerli suyu içtim 1 saat bekledim ve tekrar kan aldılar. Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım. Mesela arkadasım 3 kere kan vermiş.
Dilara0134 bambam_betty ben yeni yaptırdım yani geç oldu biraz 75 gram yaptırdım 31 haftamda 3 kere kanım alındı ilk içeçegi içmeden sonrasında içtikten bir saat sonra daha sonra son 1 saat sonra da tekrar alındı yani totelde 3 defa
Eda115354 Candice07 hastaneden değil arkadaşınızın şekeri başta yüksek çıkmıştır onun için sınırını belirlemek için üst seviyelere çıkartılmış öyle şeker seviyesine bakılmış.
Eliz21 İlk aç karnına veriyorsunuz sonra içeceği içip 1 saat sonra veriyorsun ve 1 saat daha bekleyip yine veriyorsun toplamda 3 defa vermiş oluyorsunuz
Ulkuatly Canım ben aç karnına gittim kan aldılar sonra içicek içtim bıdaha aldı kan sonra dedi bi saat sonra bidaha gel bidaha aldı en son bı kere daha aldı 4 kere toplam kan verdim bir saat aralıklarla
Cigdema Hastaneye gittiğimde kan aldılar, aynı anda içeceği içip bir saat sonra tekrar kan verdim. Yorumlardan anladığım kadarı ile her hastane farklı uyguluyor.. :)