irva Dilaraaaaaaa Bana 1 hafta sonra takabilirsin demişti.Sezeryan oldum.1 hafta sonra da takmaya başladım.
Saraselo63 Dilaraaaaaaa bende yamuna korse aldım ama daha iki hafta sonra sezeryan olucam Allah’ın izniyle ama kullanıl memnun kalan var mı çok merak ediyorum birde dediğiniz gibi ne zaman takmaya başlicam bilmiyorum 🤷🏼♀️
Mlk8 Dilaraaaaaaa sezeryan oldum 1 hafta sonra takmaya başladım.ilk baslarda biraz dikişler aciyo oyuzden otururken uzanırken taktim 2 hafta falan geçince de sabah kalkınca bi taktim gece yatana kadar uzerimdeydi.
Gozde9120 Valla ben ikinci gün taktım korseyi göbek falan kalmadı taaaaki yeni hamilelogime kadar ve korse i kadar iyi geliyor ki keşke ilk gün giyseydim
Mlk8 yasemin333 markalı bi korse değil normal sıradan bir korse kilot gibi giyilip göğsün altında bitenler var ya ondan
Mlk8 halekmc sıradan bir korse kullandim markalı falan değil kilot şeklinde giyilip göğsün altında bitenler var ya onlardan.hoc fazla para vermeye gerek yok hepsi aynı işi görüyor
Mlk8 yasemin333 aynen değil zaten önemli olan sıkması ve vücudu tam sarmasi sadece göbek bölgesine takılanların daha az etki ettiğini düşünüyorum.benim kullandığım tarzda olan hem bel hem göbek hem de basen toplanmasına yardım ediyo