İyi geceler kızlar, sonunda bende buraya hikayemi Yazıyorum çok şükür, gebeliğin 32. Haftasında kolestaz çıkması sonucu planlı olarak 36+6 da doktorum gün verdi, 26 Şubat sabahı kuaföre gittim hazırlandım, hastanede yatışım yapıldı serumlar verildi, doktor odaya beni almaya geldi burası çok heyecanlı ve duygusal oluyor, bi korku panik hali geliyor, spinal anestezi istemiştim zaten, anestezi yapılınca bi anda tüm Belden asagım uyuştu, daha bekleyeceğim sanırken bi anda kızımın sesini duydum burası öyle mükemmel ki, insallah herkes sağ sağlim yavrusunun sesini duyar🙏🏻Minicikti ve kuvöze girme durumu vardı, bi yandan ağlıyorum bi yandan da kuvöze girer mi diye korkuyordum, çok şükür girmedi☺️Kızımı götürdüler benim dikiş işlemleri sürdü, Rahmi toparlamak için karına bastırıyorlar orda canım yandı sadece oda zayıf olduğum içinmiş, sonra odaya geldim kızımı getirdiler cennet kokulum, emme refleksi yoktu mama verdik halada ememiyor mama ile destek veriyorum, sarılık oldu hastanede yattık çıktık, emmesinin dışında her şey yolunda.. hakkınızı helal edin ben happy kidse geçiyorum, sorunuz olursa cevaplarım 🥰