Zeynepuslu Arkadaslar 24+6 haftalık hamıleyım. Sızıntı seklınde sıvı geliyor ara ara 2 gundur. Bu normal mi?Lütfen cevap verin.
AyaYlmazYldrm Zeynepuslu canim bende 25+0 oldum.ayni sivi benden de geli bnde korktum az az suyummu geliyo diye umarim birsey yoktur
Feyzaflz Zeynepuslu şuan bende sizinle aynı haftadayim aynısı bende de oluyor bu hafta akıntıda artma normal yaziyor renkli bir alıntı değilse korkmaya gerek yok bence benimde sizin dediğiniz kadar fazla akintim ama renksiz beyaz ve sıvı endise etmeyin derim
Zeynepuslu Kenanizm18 Önce beyaZ akıntı şeklınde devamındada su geldı . Burada okuduklarım gıbi , bacaklarımı ıslatacak kadar degıl, ancak ılk gebelıgım tecrubesızım ☹️
Htcdmr Zeynepuslu Acaba normal akıntınız artmış olabilir mi ? Hafta ilerledikce çoğu kişide artış olabiliyor. Ama çok yoğun ise randevunuzu erkene alabilirsiniz.
Kenanizm18 Zeynepuslu normal akıntı ise korkulcak bisi yok diyor doktorlar ama yinede içini ferahlatmak icin bi doktora görün canım ❤️
1987gokce Zeynepuslu bi hastaneye gitmek en iyisi. Benimde ilk gebeliği mesela ne desek boş bi muayene olsan imkanın varsa.
Cekuli Ben 18 deyim bacaklarıma damlayacak kadar sıvı geliyor bazen süt gibi yada berrak doktor turnusol kağıdı verdi su kaçağımı diye çok şükür değilmiş ama benim su kaçağı olmaması veya olması sizinde öyle olduğunuz anlamına gelmez en sağlıklısı doktora gidin yarın sabah ilk iş inşallah akıntıdır🙏🏻
Zeynepuslu Mervemir evet ya. Sureklı bırseyler okuyorum , ınternet zaten bilgi çöplüğü😒. Ama yalnız değilmişim , demek ki olağan birşey
Saganak Zeynepuslu o haftalarda bendede oldu mantardan dolayıymış benimki o kadar sıvı olması.Fitil verdi