Hasansibel 24+4 haftalik hamileyim ve erken dogum riskim var ve karin agrim var su ara arada her zaman deyil ilac fitil igne bebek 29 30 haftaya kadar dursun diye boyle yasayan varni
Mervekomur Hasansibel benimde erken doğum riskim var canım doktorum cuma günü erken doğum riski olanların yalancı doğum kasılması olabilir normal demişti korkma inşallah bişey yoktur
BiricikGamze Hasansibel Kendini sakın yorma yat dinlen kalkma cok erken kuzum daha kalsin yavrum .bende 33 te erken dogum riski ile agri ile gittim 36 olduk ama gel bide bana sor 4 haftadir yatiyorum hic kalkmadan korkuyorum saglikla gelmesi icin dayaniyorum.
Hasansibel Mervekomur insallah bebegimde birsey cikmadi şükür ama daha reken ya korkuyorum erken dogmasin 2 tane kaybetdim zaten 3 buda dayanamam artik .
zynpzynp123 Ben de 20. Haftadayım ve karnım çok ağrıyor. Ağrılarınız ne zaman başlamıştı, hatırlıyor musunuz acaba?
Hasansibel zynpzynp123 ben simdiye kadar sikintim yoktu 23+5 de doktur kotrolum vardi orda ogrendim cnm ve ara ara su ara oluyor
Hasansibel BiricikGamze dokturum da dedi yatacan wc harici kalkma dedi bende oyle yapiyorum şükür ki oyle sancim kalmadi ama arda karnim agriyinca korkuyorum .
BiricikGamze Hasansibel Ayni bende oylryim dogrulamiyodum ama bu hafta birdn duzeldim ama az is yapar givi olum ayakta kalim gene agrio o yuzden yatacaz napalim🤠
Mervekomur Hasansibel aynı 2 tane de benim kaybim var rabbim olmayanlara da versin içinde bizim bebeklerimizinde hayırlıca sağlıklıca dünyaya gelmesini nasip etsin
Mervekomur Hasansibel evet 3 ay kesintisiz devam etti sonra da kesildi bebek aşağıda duruyo rahmimde yamukluk var