Minederin Arkadaslar merakimdan soruyorum makas bıçak testini yaptik bu testi deneyen varmi sonuçlarınız doğru çıktımı ?
Ayse2011 Minederin çin takvimi ve nub teorisi doğru çıkmıştı bende. Birde hissiyatınız kuvvetliyse hiçbirşeye gerek kalmıyor 🙂 ben hislerimle ilerliyorum genelde.
Uzumlukek Minederin Çin takvimi Rus takvimi yüzük testi bütün belirtilerim hep erkek bebek diyor ama doktor 18. Haftada kız dedi hala hissiyatım erkek diyor deyatlıyı bekliyorum
annesininpirensesi emine581 hic biridogru degil sadece denk geliyo canm takdiri ilahi doktirne gorurse o 👍😄
[silindi] Shyla91 bi kaba iki tatlı kaşığı kadar karbonat koyuyorsun bi kabada ilk sabah idrarını. İdrarı yavaşça karbonatın olduğu kaba döküyorsun köpürürse erkek köpürmezse kız. Ama bende köpürdü baya cinsiyet kız 😊
Shyla91 [silindi] bende denemiştim ama sabah ilk idrarla degil tabiki kopurme oldu ama bardağı tasirmadi
[silindi] Shyla91 valla azda olsa olur diyorlar benimki aşırı kabarmıştı gerçekten ama kız benimki tutmadı yani bende 😃