Malidlgz MinikMicizem çok şükür bel ağrınız oluyor ara sıra mide bulantım da geçti sayılır bende 16+4 haftaligiz en son 14+0 da gittm bir ay sonra kontrol verdi
Ugur_bocegi001 MinikMicizem şuan şikayetim yok şükür sadece ayaklarım eskisinden çok ağrıyor oda 7.5 saat ayaktayım. Doktorum da 1.5 ayda bir muayene ediyor
NaneLimon36 MinikMicizem bel ağrısı çok oluyor onun haricinde mide bulantısı hafifledi gibi gerçi prilam devam ediyorum 😬
MinikMicizem Ayrintiliya girmeyi dusunuyomusunuz birde doktorunuz nekdar aralıklarla muayene için cagryo sizi?
Seliner Ben de hemen yoruluyorum ve burun tıkanıklığım devam ediyor :( düzgün nefes alamıyorum hamileliğin başından beri 😔 spreylerle biraz rahatlıyorum sonra yine aynı
Gzmglr MinikMicizem aaa ne güzel neden üzüldün? Bende 3 haftada bir gidiyordum birden kanamam başladı haftalık gitmek durumunda kaldım. İyi olsun da gitmeyi ver boşver
35merve35 Bu sene kız senesi diyorlar benimde kızım olacak Allah nasip ederse sizlerin cinsiyet ne ☺️
Gzmglr 35merve35 aaa ne güzel benm de çevremde hep erkek bebelere hamile, erkek senesi diyorlar. Bende biraz kız istiyorum ama cinsiyet çarşamba belli olacak inşallah 🙈
Seliner Ugur_bocegi001 1.5 ay çok geldi bana yaa. Bizi de ayda bir çağırıyor ama ben çok özlüyorum görmek istiyorum 15 te bir yakınımdaki başka bi kliniğe gidiyorum bebişi görmeye. 🙈 hissetsem rahatlicam belki ama şuan hiç hissetmediğim için çok merak ediyorum nasıl iyi mi napıyo 🤣
Cansuu1706 Valla ben hareket hissetmiyorum die korkuyorum bide kasiklarimda arada batma hissi var sizde de var mi ? Doktoruma soracagim ama rahim buyudugu icinde olabilirmis bilemedim
MinikMicizem Gzmglr canım geçmiş olsun kanamam benimde olmuştu 12 haftada iğne werdi doktrum geçti çok şükür