Keremiko Haftadan sonra mustela ve lierac kullandim sonrasinda 2. Kutu mustelaya gectim ve palmersin cacao butter kremini aldim ikisini beraber kullandim. Ona ragmen bacaklarimda cizgi seklinde catlama oldu. Simdi arifoglunun yaglarini alip kendim karisim yaparak sürüyorum. Sari kantoron, hindistan cevizi, tatli badem yagi ve e vitaminini aldim. Genetik tabiki cok onemli bir faktör ve cizgiler kirmiziyken mudahale önemli. Bakalim biraz hafifledi gibi ama yeni catlamalar yok en azindan.
sblaslan Ddnzz yaptı ama doktor bana zaten normal doğumdan sonra dökülcek dedi açıkcası fazlada umursamayorum zaten kıllıyım 🤣🤣🤣
findikkurdu2 Ddnzz kantoron yağinin müthiş faydasını gördüm diyebilirim 🥰🥰 özellikle duştan sonra kullanınca.. ilk hamileligimdede çatlak sayım yok denecek kadardı şuanda ilk olanlar açıldı tekrar ama kantoronla cok iyi görünüyor
findikkurdu2 Ddnzz kantoron yağı öneririm, hem yumuşatır hem engeler.. Tedavi edici özelliği de var sonuçta.. Doğum öncesi göğüs ucuna da rahatlıkla kullanabilirsiniz
civciviminannesi_20 Ddnzz Ben trendyol üzerinden satın aldım. Hindistan cevizi yağı olarak procsin kullanıyorum.