Basak26 elisamnlannesym ben 23 haftalıkken hissettim tam ondan önce sanki karnımda gaz var dönüyor gibiydi ben baya günlerce gaz sandım sonra gece yatıyordum karnım çok hafif seyridi öyle anlamıştım 🙂
Ugur_bocegi001 elisamnlannesym Haftada hissetmeye başladım ufak kıpırtılarla 16+3 te tekmelerini eşimde hissetmeye başladı öyle güçlü tekmeler değil tabi içim gıdıklanıyor sanki doktorum bu ay sonu hissedeceğimi söylemişti ama ben kendimi çok dinleyen birisi olduğum için erken hissetmeye başladım
Eblika Ben 15 haftalik ken hissediyorum dediğimde doktorum olmaz bağırsak hareketleri dedi simdi 21. Haftaya girdik aynı yerden aynı hareketleri hissediyorum tabi biraz daha siddetlisi bence erkende hissedilebilir mis☺
Seliiinn Benimde ilk gebeliğim ve 17. Haftada hissettim , tarif edemem ama bebek hareketi olduğu çok belliydi ve sonrasında hep ara ara devam etti suan 21 haftalığım gayet sık hissediyorum baya hareketli 😊
Nanelisekerr İlk put pıtları 16 da hissettim. Ama cok cok nadir ve yüzeysel oluyordu. 18 den sonra daha belli etmeye basladı kendini ama hala net değildi. 20 den sonra bariz hissetmeye başladım