Hfz1818 Bugun ignenin 12.günü kan verdim 6 küsür cikti 😐 sanirim iğnenin etkisi .artik yukselmez heralde .bu ay da olmadi
Eminemalinnn Benim 11. Gün 7 idi olmadı deyip vazgeçtim adetimi bekledim, iki gün geçince test yaptım öylesine pozitif çıktı. 5 gün sonra kan verdim 294 geldi betam bekle istiyorsan adetin geçerse tekrar baktır
Hfz1818 Eminemalinnn ne diyelim hayirlisi artik bn yinede progestani kullanmaya devam edeyim mi 5 gun daha kullanmam gerekiyodu doktor demisti
Eminemalinnn Bana da progestan verilmişti iğne vermişti bir de fitil çok kullanmadım düzensiz bir şekilde kullanmıştım negatif olduğunu düşünüp bırakmıştım o gün
Hfz1818 Eminemalinnn bilgin var mi bu ignenin etkisi kac gune geciyor? Progestani birakmyim bn yine de bnm hersey cok guzeldi rahim kalinlgi da iyiydi doktor her ihtimale karşı kullanmami istedi
Eminemalinnn 3 gün etkilidir diye düşünüyorum ama hala iğne yerlerim açıyor ve şiş 3 ay öncesi olmasına rağmen. Boş gebelik geçirdim hapa geçtik sonrasında günde üç kez alıyordum benim rahmim ince diye kullandım