Mrvysr Merhaba bayanlar Şafak 98 ve ben hala kızıma bir isim bulamadım 🙈 hatta hiç ihtimalde isim bile yok 😐 fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim
SemihDamlaDalan Mrvysr Benimde kızım olacak kısmetse hira koyacağız adını☺️ Lina zeren alya masal defne derin duru almira aklıma gelen isimler canım
belizdoruk Mrvysr ben kızıma defne adını vercem ama alternatif olarak nehir beliz ebrar ve damla da dusundum
Ozteber Alin; Yükselen ışık, ışığı kaynağı. AlinaYaz akşamlarının en güzel gecesi Alinda; Batı Anadolu ’da bir antik kent ismi Alis&; Asil soydan. Alisa; Asil soydan olan Alisha; Asil, soylu Aliya; Kizlarin güzeli, sultani, güçlüsü. Ariana; Saygıdeğer AylisCennette bir bahçe, ay parçası. BelisAşkın ilk meyvesi Destina; Kader, yazgı. Efla Bilge EflinEflin; Cennetin 8 kapısının biri. Cennete açılan kapı. EfnaCennetteki güzel gözlü kız ElinaElina; Prenses Laren; İyi huylu, temiz, dürüst. Su perisi LarisaGülümseme Lida; Hanımefendi Melinda; Benim güzel kızım demektir. MilyaDoğum sırasında anneden akan gözyaşları.
inci_f Ben de mila koymaya karar verdim Kismetse :) Alternatiflerim arasinda asya, duru, eliz,elizya ve buğlem vardi 🙆♀️
Mrvysr Hepinize teşekkür ederim ☺️ Bir oğlum var Ahmet Yasir , tavsiyeler çok güzel hepsini değerlendireceğim ☺️