Murvetdundar Hamilelik de kalbiniz daha hizli mi caliyo çarpıntı gibi benim mitreal kapak da hafif gevşeme var didaral kullaniyodum olmaması için bıraktım geçmişti yine başladı hamilelikde mi acaba hızlı caliyo küt kut🙄
Minikasya Murvetdundar Evwt. Biraz alışmak zaman alıyor. İki kişilik kan pompalamaya başladığı için hızı artıyor. Bir süre sonra alışacaksınız
bereninannesi1 Murvetdundar ben de de oluyor o panik atak var heralde ben de diyordum çoğu kişide oluyormuş meğer😕
Heein Murvetdundar evet canım ilk zamanlar cok tuhaf geliyo ama bi zamandan sonra alışıyorsun valah bnki öyle çarbıyorduki kıyafetin üstünden fark ediliyordu hata iki üç kere video çekmiştim 🤦🏻♀️😂
Ayaegulyunus Murvetdundar bende de oluyor hatta bu akşam yine oldu eşimle TV izliyorduk oturduğum yerde bian da başladı ne olduğunu anlamadım baya korktum
Babyyyymother bereninannesi1 bencede var birde arada olcuyorum nabzim yüksek çıkıyor normaldir inşallah
Ugur_bocegi001 Murvetdundar evet kalp atışı hızlanıyormuş. Bende ilk zamanlar panik atak başladı zannediyordum öyle çarpıyordu da sebebini öğrendim