jasmin001 Doğumum temmuza denk geliyor pijama takimimi yada elbise tarzı birşey mi almalıyım karar veremedim.Uzun kollu yada kısa kollu şeyler mi. 2 takım mi almalıyım bilgisi olan var mi? Sizler neler aldınız
havvaslan2907 jasmin001 benimde temmuza geliyor ama ben lohusa takımı almayı düşünmüyorum önü düğmeli pijamalardan almayı düşünüyorum en azından rahat olur ve bebeği emzirirken de önünün düğmeli olması rahat olur
Mumyy jasmin001 ben bir tane gecelik istiyorum önden düğmeli onun icjn de havaların ısınmasıni Bekliyorum daha çıkmadı pek fazla bir tane de yine önden düğmeli pijama takımı alabilirim 2 takım alırım çünkü tek yetmiyor
Soe jasmin001 ben bi kısa kollu pijama takımı bir de sabahlıklı gecelik alcam artık hangisi rahat olursa onu giyerim.koyu renk alcam kanama oluyormuş
Badeninannesii BegumIscanTunc Bende aynı sizin gibi temmuz da dogum yapıcam inşllh ama bunu bende düşünmedim🙈
havvaslan2907 jasmin001 bence pijama takımı daha mantıklı en azından sonrasında da kullanılır ve rahat
Aleovera Pentide 60tlye güzel bi takim var emzirme icinde uygun. Eşofman gibi bn aldm geçen hafta dün kargo ucretsizdi bakin istersenz kizlar
Ozge1123 jasmin001 benimde temmuza geliyor bi gecelik bi pijama almauı düşünüyorum ilk zamanlar gecelik iyi oluyormuş öyle dediler. Ama beklemeseyim şuan pek bişiy yok malesef
Ebreva jasmin001 ilk doğumumda 2 takım almıştım pijama birde resim için gecelik almıştım bence 2 takım yeterli 1 tanemede sadece alt koyun lekelenebilie cünkü