supermommm Arkadaşlar hayırlı akşamlarınız olsun erken gebelik testi için adete kaç gün kala yapılır ve silik dahi görünmesi için kaç gün önce yapsak çıkar
minime-baby supermommm erken gebelik testi yaptım iki ay önce ve silik çıktı hamileyim zannettim fakat değilmişim çünkü adet olmadan önce de beta hcg hormonu arttığı için öyle çıkmış. Kan tahlili verdim 20 çıktı beta ve sonra regl oldum. Sonrada tekrar yaptırdım tahlil 4 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir demişti. Yarın pazartesi sabahtan sağlık ocağıns git kan tahlili ver bence
minime-baby supermommm bu arada soruyu yanlış okumuşum ama şunu söylemeliyim ki evde yapılan idrar testlerine fazla güvenme ben iki kere yanıldım sağlık ocağına gidip kan vermek daha garanti
Cnndygu supermommm Hiç belli olmuyor. Benim adetime 6 gün kala normal testte de erken gebelik testinde çıktı.😊 ama en sağlıklısı daha kadar dayanabilirseniz o kadar geç yapın 😊 yada tekrarlayın 😊
supermommm minime-baby inanki saflık ocagındaki doktorum dan utandım ya sürekli hamilelik için gidip geliyorum ya gene negatif görürüm diye utanıyorum
[silindi] minime-baby gebelik testi hatali drgilfir yani hormon o donem yukseldigi icin degil gercekten hamile oldugunuz icin testte cikti. Kimyasal gebeliktir ve adetle gitmistir.
Merve43 minime-baby adet olmadan önce betahcg artmaz siz kimyasal gebelik geçirmişsiniz yani döllenme olmus ama tutunamasan düşmüş sağlıksız olduğu icin
mrsbiyolog Benim bir önceki gebeliğimde geç döllenmem olmuştu adete 2 gün kala bile negatif vermişti. Adetim 4 yada 5 gün geçince gene yapmıştım o zaman hafif belirgin şekilde çıkmıştı. Dayanabilirseniz bence adetinizin geçmesini bekleyin ki garanti olsun
minime-baby supermommm çok iyi anlıyorum seni insan kendini çok kötü hissediyor😞 kadın doğum hastanesinin acili yakınsa evine oraya da gidebilirsin ama gerçekten bu idrar testleri çok sıkıntılı.
supermommm minime-baby adetim geçsin de öyle artık canım sabredeyim bari erken gebelik testi de pahalı ya bugün ilk idrarla normal test yaptım çıkmadı malesef
supermommm Cnndygu Bi kaç gün geçsin de tekrar edeyim canım adetim de düzensiz ya moralimi bozmak istemiyorum
esra572 supermommm 5liralik testler bile çıkartıyor benim 5.47 ymis betam ve çıktı o gün silik de olsa
Umfa supermommm Ben normal gebelik testi yapmıştım adetim 4 gün geçikmişti emin olmak için bekledim onda bile silik çizgi çıktı kesinlikle bekleyin derim