Serpil-3 Ubeytnur valla medicanayı bilmiyorum önce bende iki defa medicanaya gittim narin hanıma ama riskli olduğum için beni Ali Acara yönlendirdi iyiki de göndermiş şimdi Ali Acarla devam ediyorum doğumda tıp fakültesinde olur ama kararsızım doğuma özelemi gitsem diye
Nil__k Ubeytnur daha geçen sene aynı doktorda arkadaşım doğum yaptı sezaryen çok daha uygun bi fiyattı diye hatırlıyorum çok demişler sanki.netleşince yine yazar mısınız merak ettim biz daha 14. Haftadayız diye konuşmadık açıkcası.
Havva- Ben ereglideyim burda özel muayenehaneye gidiyorum doktorum medicanada doğum yaptırıyor hastane 3 bin doktorum 2 bin istiyormuş hemde sadece normal ve sezeryan yapıyormuş epidural yapmıyorum dedi
Ubeytnur Aysenur765 husnu beye hamile olmadan once bir kere rahim icin genel kontrole gitmistim baya ilgili oda benim doktorumda cok ilgili
Fatmagunaay Arkadasım Narin Türkmen e gidiyordu. Sezeryan olarak yaptı doğumunu iki ay önce 4500 TL demişti
akay123 Doğum fiyatı şuan 4bin 200 tl arkadaşlar medicana daha önce doğum yaptım memnun kaldım ilgi alaka güzel o kadar oara veriyoruz bi zahmette güzel olsun