Pln1305 Herkese selam,dün detaylı ultrason da burun kemiği kısalığı çıktı doktor down sendromu olabilir dedi.ikili testimiz normal gelmişti. Fetal DNA testi verdik Almanya’ya gidecekmiş benzer süreci yaşayanlar oldu mu :(
Yardima Pln1305 canım içini ferah tut oradaki söylenenler sadece ihtimal risk hem 2 li testte down sendromu riski çıkıp hem ense kalinligi olan bebegin normal bi bebek olarak dünyaya geldiğini söyleyebilirim detaylı ultrasonu bazi gebeler yapmıyor düşünsenize 4 lu test zeka testi olarak geçiyor ne yani zekası geri dedikleri için evladımızı aldıracak ama bu bize dogum yapınca kadar stresi yetecek. Olumlu düşün canm
Gozde9120 Aynı şeyi çok yakın arkadaşım icinde söylediler ama bebeğin burnu minik ayrıca down sendromu için ikili testin geçerliliği daha yüksek bir test üzülmeyin tek bir şey down sendromu olduğunu göstermez kendini sıkma kolay değil biliyorum.ama.moralini yüksek tut bebek etkilenir
Mermerve Pln1305 o kadar iyi anliyorumki seni bende 22. Haftamda detaylida aynisini yasadim ikili testim normal gelmisti detayli ultrasonda sadece burun kemigine kisa dedi doktor baska bir problem yoktu o kadar kotu oldum agladimki anlatamam test yaptirmak istenedim ben 2 hafta sonra baska bi doktora daha gittim o da burnunun normal oldugunu bi sorun olmadigini soyledi bende simdi biraktim pesini 😊 daha bisey yapmicam dogumu bekliyorum Allahin izniyle findik burunlu evlatlarimiz olcaktir icini ferah tutmaya calis se uzuldukce bebeginde uzuluyo annesi 😊
Pln1305 Mermerve ayy içime su serptiniz 🙏 Allah razı olsun insallah bizimkide minimal burunludur sağlıkla kucağımıza alalım 🙏