OzgeSahin2 Fikriyecilek evet doguma kadar kullan dedi su siralar icmiyorum ne yalan soyliym dogumum yakin diye
Fikriyecilek OzgeSahin2 hmm yinede kullan canım elden tedbiri bırakma rabbim kolay doğum yapmanı nasip etsin inşaallah Çok saol içimi biraz daha ferahlattiniz allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin amin
Aysuoguz babyandmommy bence yaptırmanı tavsiye ederim.Kafan rahat eder.Çünkü gebelikten önce olduysan bebeğe zararı yok
[silindi] Fikriyecilek bebek sahibi olmadan once test yaptirsaydiniz ne zaman kaptiginizi anlardiniz. bu nedenle gebelikten once yapilmali bazi testler. hop cocuk istedik denedik oldu diyince maalesef handikaplaf olabiliyor
Fikriyecilek [silindi] böyle bir test olduğunu öncesinde bilsem yaptirirdim insan başına geleceğini bilemez
[silindi] Fikriyecilek doktora gidilmesi gerektiginden bahsettim. Zaten bebek dusuncesi ile doktora gidince doktorlar bu testleri yapiyor
Aysuoguz Ben hamilelikten önce doktora çok gittim böyle testten bahsetmedi üstelik ben sağlık sektörünün içindeyim test yapılana kadar böyle bir testten haberim bile yoktu