EsraGnan Boynumda koltuk altımda göbek deliğimde koyu renkl küçücük et benleri var bu durumda başka hamiş var mı ??
Pcoslubiranne EsraGnan yağ oraninin artmasindan dolayi oluyor.benim goz kapagimda vardi kilo verdigim zaman kaybolmustu hamilelikle birlikte tekrar cikti.kilo aldikca oluyor.
Suelllomerr EsraGnan canım bende de çıkmıştı kırmızı bende vardı lohusa teri diyorlar o teer geldikçe sildim terimle alıp gitti
TospikAnne EsraGnan ummucan slm kızlar. Tam geçen hafta doktora gittim ve sordum. Göğsümde çıktı benim bolca vardı. Gebelikten kaynaklandığını boynuma kadar çıkacağını kalıcı olduğunu söyledi onların. Sizde doktorunuza sorun bi. Bakalım sizinki ne diyor?
Asiyeomur Benim boynumda küçük vardı hamile oldum büyüdü.doktoruma sordum cildiyeyle görüş alınması gerekiyosa aldır dedi ama ben aldırmaktan korkuyorum cildiyede bi ilaçla beni donduruyolarmış temmuzun ilk haftsı kontrolümde cildiyeye danışcam
EsraGnan Asiyeomur Bende salı günü doktora danışacağım minicik ve peş peşe boynumda var dışarıdan şu anlık belli olmuyor ama rahatsız edici ben olursa olsun kurtulmak lazım 😥😫
Dnzsevval Benimde boynumda cok çıktı cildiyeye gitmekten de çekindim açıkçası. Ama merak da ediyorum sebebini . Cok terliyor boynum ondandir diye düşünüyorum ama dogumdan sonra devam ederse gidecegim.
EsraGnan Dnzsevval Ben hiç terlemiyorum ama çıktı zaten boyun bölgem karardı ve üstüne et benlerinin olması beni insanı üzüyor bende soracağım doktora
Avcihavva Hamilelikteki hormonlardan oluyo sanırım benim ilk hamileligimde boynumda çok fazla et beni çıktı minik minik sonra hafif karardilar doğumdan sonra da gitmediler hala duruyorlar ikinciye hamileyim bunda nolucak bilmiyorum
UurSevdaYlmaz Benimde cikti et benleri doktoruma sorduğumda sakin koparma yoksa cogalir hamilelikten sonra kendiliğinden düşer dedi dusmezsede ip bagla ucuna o şekilde düşer dedi
zehraannesi ya bende de cıktı boynumda göğüs altında gobegimin yaninda bnde diyorum neden cikiyo bunlar demek tek bende değil mis 😥ınsalh geçer
LivaLiva Benim suratımda çıkıyor benler olanlarda büyüyor et beni filan da değil bildiğiniz siyah ben mahvoldum suratım sivilce ve ben doldu Doğumdan sonra aldırıcam artık
GultenAtk Herkesin boynunda Benim ozel bolgemde cikti surekli cogaliyo bende bu kontrolde doktoruma Dan is a came