Kkubboss Arkadaslar lütfen yardımcı olurmusunuz istanbulda semt yeri önmli değil nerede ne kadar ücrete detaylı ultrason yaptırdınız paylaşırsanız bnmle cok sevınırım teşekkürler 💕
Derya0777 Kkubboss her devlet hastanesi bakmyr cnm özele gittim uaptım bende Antalya akdeniz üniversitesinde yaptım özel profösör de yaptım ben ücretli canm
karayakaydan Kkubboss ben bu carsamba sisli de perinatologa gidecegim ikili taramami da bu doktor yapmisti.. 600 lira
alpaslaninannesi Bende haftalardır bakıyorum devletlerde yok randevu İstanbul içi özellere bakıcam mecbur 😒
Kkubboss alpaslaninannesi banada daha var aslında ama dedım önden bı bilgi edınıyım fiyatlar almış başını gitmiş😰
miniginannesi9 alpaslaninannesi sizinle aynı durumdaydım, yarın saat tam dörtte 182 yi arayın. Ben öyle randevu düşürdüm
Haticekskn Gop ekotom 400 tlye yaptirdim gecen sali. Muayene olmayacaginizi sadece detayli ultrason cektereceginizi belirttiginizde muayene ucreti almiyorlar
alpaslaninannesi miniginannesi9 mhrsden bakıyorum hep ama yarın saat 4 te arıcam çok teşekkür ederim ☺️
miniginannesi9 alpaslaninannesi MHRS den bakarak ben de yapamadım, saat tam 15.55 gibi aradım randevu düştü 😅