La_Liberte Merhabalar geçen hafta 14+2 de cinsiyetini öğrendik. Ben hep kız hissediyordum. Farketmiyor hiç. Ama çevreden duyduklarım kafamı karıştırdık böyle pipi fotoğrafı alıp da cinsiyet değişen oldu mu 🙈 dipnot: değişse de hiç önemli değiş merak ediyorum sadece ☺️ Sen bakmıştın bi daha bakar mısın 😘😍 @Gulsen4224 https://hizliresim.com/n4Kmi0
Ates21 La_Liberte değişmez çünkü pipi net bariz ortada ben burdayım diyor bebeğiniz erkek canım değişmez 🙂
ASL93 La_Liberte bende 13+3 haftalığım, aynı fotodan bende de var bildigin erkek yani bu kordon falan olamaz bence 😅 2 dir ultrasonda gördük ☺️
La_Liberte Ates21 Allah en hayırlısını versin insanlar kafamı çok karıştırdı. Bende merak ettim var mı böyle bişey var mı diye ☺️
Suleylul @La_Liberte sorma bende senınle aynı hafta aynı gün ogrendım canım.. erkek olduğuna kimse inanmıyor her hafta ultrasona giresim var bi kızım var bu arada😘
La_Liberte Suleylul benim inanmadıklarından değil de hem burda okuduklarımdan hem de çevremde değişenler olmuş sonradan 😂 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi 😍🥰😘
La_Liberte Zumra45 sağlıklı olsun da ☺️ Ama tabi o kadar çok değişen gördüm ki kafam da karışmadı değil 😄
Tugbays La_Liberte Evwt benim bi arkadaşımın erkekti sonra kız çıktı :) Nasip kuzum değişebiliyor sağlıkla büyüsün bebiş
Zumra45 La_Liberte valla canım 2 kızım ustune benımde oglum gelıyo allahın ıznıyle doktorum pipisini gosterdı kagıdınıda verdı ınsallah degısmez bız 33 haftadayız bıde😂
Krizantem_ La_Liberte Bariz belli benim de oğlum olacak bu şekildeydi. 😂 bende hep kız hissediyordum ve istiyordum ama iyi ki de oğlum oluyor 26 haftaligiz👶💙
La_Liberte Krizantem_ evet seni bir kaç başlıkta görmüştüm hatta senin de bütün takvimlerde kız çıkmıştı ☺️ katipannee Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
katipannee La_Liberte yaaa bende böyle pipi fotosu almıştım 😀😀🤩🤩 kucağımıza da almak nasip olur inşallah
Sseedd10 Arkadaşlar rica etsem bizede bakarmisiniz :) https://imgyukle.com/i/NxnWAS Ultrasonda 12 haftaligiz, suan 15 e giriyoruz carşamba randevum var ama heyecanliyim ilk gebelik :)