mercimeginanne Suleylul sağda yada solda olması cinsiyetle alakalı değil. O ay hangi taraftan çatlarsanız döllenen yumurta oraya yerleşir. Bnm sağdaydı ama kız
Oziozi Suleylul benım kızım hep sagda☺️ Sma cınsıyetle alakadı ne ben onu çözemedım her olayda erkek bunu yapar kız bunu yapar denılıo 😃😃 bence çokta alakalı degıl
Bahardali mercimeginanne bence de alakası yok ama dediğiniz teori ile de alakası yok bebeğim solda ve soldan yumurtlamamam mümkün değil. Sol yumurtalığım yok
patuli mercimeginanne tüp bebekte nasıl oluyor peki, bebek ortadamı oluyor ? :) yumurtlama ile alakası yok bence
Suleylul @ratatosk Allah bağışlasın canım aynı karın iki farklı bebek büyüyor sağlıklıca kucağına al 💗💙
Suleylul @BaharMelek canım gittin mi hastaneye 16 da gel dediler bana ikili temiz çıktı 16 da ne yapıyorlar?
Zynp16askn Oğluma hamileyken hep sol tarafımı daha çok hissederdim. Bun da ise sağ tarafımı hissediyorum kızım olacak. Ama ben sağda-solda olmasının cinsiyetten değilde bebeğin orada yerleşmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum