Duygucoban Duygucum ; biraz uzun oldu ama lütfen oku. bende 7.haftamın başında kahverengi lekelenmeler yaşadım. Doktorum 3 gün ayaklarını kaldır ve wc dısında asla yerinden kalkma dedi. Ama geçmedi. 3 gün sonra hastaneye gittim Doktorum içerde bi kanama olmadıgını ama her lekelenme ve kanamanın düşük tehditi oldugunu hersekılde önlem almamızda fayda oldugunu söyledi. Cronene jel (günde 1 vajinadan) progestan (günde 3 kez vajinadan) verdi. Bir de o gün 1 kere düşük iğnesi vurdurdum. İlaçlarımı kullanmaya baslamadan iğne etkisini gösterdi lekelenmem aynı gün kesildi. Bir daha hiç olmadı ama 12.haftamın sonuna kadar hiç aksatmadan kullandım. Eger içerde bir kanaman yoksa içini ferah tut. Progestan zaten rahim duvarını kalınlaştıran bir ilaç. Benim sana tavsiyem progestani vajinal olarak alman. Doktorum bana daha etkili oldugunu söylemişti. Ve yan etkilerini (baş dönmesi,halsizlik,uyku hali gibi) yaşamaZsın demişti. Keza öyle oldu hiç yan etkisi yasamadım. Ama ağıZdan alıp sersem gibi olan çok kişi forum açmıştı bununla ilgili. Ve lütfen kulak arkası yapma,mutlaka ayaklarını uZat ve hep yat. Süpürge, yemek asla yok. sadece wc için kalk. Biz bebeğimle cok şükür ki atlattık,insallah senden de güzel haberler alırız