Haberleri bile izlemeye tahammülümün olmadığı bir utandığım çok çok üzüldüğüm bir gün daha..Özellikle erkek bebeği olacak anne adaylarına ve annelere sesleniyorum,bu iğrenç yetiştirilmiş erkek neslin kökünü kazımak için (düşünce yapısı olarak),erkek çocuklarınızı kadınlara saygılı yetiştirin yetiştirelim lütfen bu bizim elimzden,bir çocuktan bir katil yaratmayalım son bulsun artık bu iğrenç düzen!Erkek çocuklarına PAŞAM demeyin.Ev işlerinde sofra düzeninde size yardımcı olmasını sağlayın bunun cinsiyetle alakalı bir durum olmadığını işleyin.Sünnet düğünü denen saçmalıktan vazgeçin vazgeçin ki dünyanın onun pipisinin etrafında dönmediğini anlasın!Ergenliğe girdiğinde çok canlar yakacak yakışır paşama oğlumun elinin kiridir nolcak gibi iğrenç cümleler kurmayın!Siz çoğu zaman farketmeyebilirsinz ama bir hemcinsinizi onun yanında kılığı kıyafeti namusu konusunda eleştirmeyin! Burada da bazen denk geliyorum kocalarına bile her şeyi hak görebilen kadınlığından haberi olmayan şahıslar var düşünemiyorum nasıl bir erkek çocuk yetişterecekler.Kendinizi değerli görün, çocuklarınızın yanında eşinzle sevgi dolu olmaktan onu öpmekten sarılmaktan çekinmeyin!Çocuğum görmesin ayıp demeyin görsün! Bir erkeğin bir kadını nasıl sevdiğini bir kadının bir erkeği nasıl sevdiğini görsün!Bir erkek ve bir kadının arkadaş olabileceğini öğretin!Eşlerinizin size hakaretine aslaaaa izin vermeyin hele hele çocuklarınızın yanında Asla!Bir erkeği değiştirmek için lütfen çocuk doğurmayın! Şiddet gösteren erkeği evlat sahibi yapıp yeni canavarlar üretmeyin!Bilin ki o evde yetişen çocuk da farksız olmayacak.. Kendinizi sevin ne kadar önemli olduğunuzu her fırsatta hatırlayın lütfen 🙏🏻 Değerinizi kadının önemi her fırsatta anlatın gösterin..Türk toplumunda kadının yerinin neresi olduğunu eski zamanlardan itibaren her yerde kadının Türk geleneğindeki ağırlığını önemini anlatın.Arap toplumlarındaki adetlere rica ediyorum özenmeyin.Türk tarihinde kadını araştırın iki satır bile okusanız o çocuğa ne büyük yatırım yapmış olursunz hanımlar düşünün bunları.Lütfen öyle erkekler yetiştirelim ki çoğunuzun burda açtığı eşten şikayet başlıklarını görmeyelim.İnanın zor değil yeni nesli şekillendirecek olan bizleriz sevgiler🌸