berraninannesi azraaaaa suyun gelmesi nasıl oluyor yani çok mu suyunuz geldi Çeşme gibi oluyor diyor bazıları benim de bugün iç çamaşırım biraz ıslanmış bende korktum ama biz 33 haftalığız daha neden böyle oldu bilmiyorum
azraaaaa berraninannesi yok canım bu çok farklı saat sabahın 4 ü uyandım lavaboya gidecektim yataktan adımımı attığım gibi sular akmaya başladı yerde bile su birikti biraz hani o dereceydi benimki bende şaşırdım hayatımda öyle bişey görmemiştim yani
Adonis01 Ceylooo Canım duş alınca kasılmam , sancım azaldı . O yüzden uzandım ama Regl ağrısı var çok fena .
Ceylooo Adonis01 ay sen hala gitmedin mi bu hatun beni öldürcek valla basıp ben gelip gotrcem az kaldı 😏
azraaaaa Adonis01 suyum geldiği zaman nişanda geldi o arada bişey hissetmedim hastaneye gittikten birkaç saat sonra regl ağrısı gibi ağrılar hissettim ondan sonra şiddetlendi
Adonis01 Kızlar yatışım yapıldı , bebeğin suyu sınırdaymış . Rahimde açılma yok ama birazdan NST’ye de bağlayacaklar . Size de haber vereyim dedim .
azraaaaa Adonis01 sağ Salim alırsın inşallah kucağına canım inşallah herşey çok güzel geçer Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
Ceylooo Adonis01 oyyhadi bı avazda al bakalım bebisi birgunxe anlat ona böle böle bı teyze yirttikendini git diye de
Fatmasuer Adonis01 Adonis01 dk tut sancıların düzenli ve sıklaşıyorsa ağrıların dinlenmeye geçmiyorsa o zman doğum sancıların başlamış bide nişan denilen şey gelmişse tmamdır
Berobeto Adonis01 ay bekleyim surda bende nasil oldugunu bilmiyorum 38 bitecek 39 a gircez daha ne gelen var ne giden
Adonis01 Kızlar doğum olmadı bilginiz olsun . 2 gün sonra tekrar gideceğiz öncesinde bir sancı veya su gelme olayı olmazsa .
Berobeto Adonis01 bizim kiz cok nazli cinseyetini ogrenmek icinde 1 ay ugrastik bundada beklemedeyiz hala
Adonis01 Berobeto Ben hamilelikten de sıkıldım hem bebeğime kavuşmak istiyorum bir an önce ama doğum da korkutuyor beni