Tugceery Hanimlar devlet hastanesinde dogum yaparken normal dogumda maske takiliyor mu bilenler yazsin lutfen
Duruaslan Tugceery takılıyor canım özelde yaptım ben ama fenalaştığım için maskemi çıkarabilir miyim dedim çıkardılar
gamzelinaz Doğum hikayesini okuduğum bir kadın maske taktığını hatta zor nefes aldığını ama cikarttirmadiklarini yazmıştı.
gamzelinaz Araf91 benim bildiğim ve duyduğum her hastanede önlük veriliyor. Disposable tek kullanımlık olanlardan. Sizden sonra da atılıyor
seymaalimm Evet canım takılıyor ben normal doğum diye gittim hastanede yürürken bile çıkarmama izin vermediler sonra sezaryene alındım onda da takılı kaldı ayılma odasına gittim artık nefesim çok daralmıştı açtım hemen gelip takmamı istediler
Duygus97 Ay ben hastaneye gidip gelene kadar maske içinde daralıyorum bayılacak gibi oluyorum o zaman ne yaparım şuan çok korktum yani.hem doğum heyecanı hem maske cok zor olur Allah yardımcımız olsun
Gokceemrah Özel hastanede 10 gün önce normal doğum yaptım doğum esnasinda maskem takılı değildi kimsede maskeni tak demedi doğum başlamış zaten normal doğum da nefes çok önemli maskeyle çok çok zor nefes alıp vermek
gamzelinaz Araf91 aaa ne zaman doğum yapmıştınız? Kendi elbisenizle mi doğuma girdiniz. İnanın ilk defa duyuyorum
Gizoos Tugceery benim bildiğim kadarıyla doğuma girmeden önce korona testi yapıyorlar. Bir gece zeynep kamile gitmiştim acilde doğum katına götürlenlere size korona testi yapıcaz diyorlardı
ysfali06 Gizoos Hazalburca ya bunu bnde düşündüm zaten test yapılacak maskeye ne gerek var diye. Tam yazacaktım ki şu geldi aklıma bizim testimiz temiz çıktı ama doktor hemşire şüpheli bu kez belki de bunu önlemek için yine de maske takın derler test yapılmasına rağmen 🤷♀️
Araf91 gamzelinaz bende şimdi düşününce sinirlerim bozuluyo o zaman cok cahilmisim 7 sene önce doğmuştu ilk kizim