ysfali06 sedardahuseyin gittiğim özel hastanede ziyaretçi tamamen yasak. Refakatçi 1 tane alınıyor. Devlette sadece sezeryanda refakatçi alıyorlar ziyaretçi olacağıni hiç sanmıyorum. Ama farklı uygulaması olan özel hastanelerde duydum. En kesin cevabı hastanenizden öğrenebilirsiniz sanki.
Pnrmcht53 sedardahuseyin 17 gün önce doğum yaptım eşim yanımdaydı refakatçi ama sabahı ablam da geldi yanımızda durdu hiçbirşey demediler sonra kayınvalidem geldi 3 kişi kaldık odada ziyaretçi de geldi.Bağcılar medipol Mega hastanesinde doğum yaptım
Tgcclskn sedardahuseyin özel hastane de anne ve 1 refakatçi oluyor eğer refakatçi baba değilse istisnai olarak 3. Babayı kabul ediyorlar tabiki korona testleri ile benim özel hastanem oyleydi
Glcn13 sedardahuseyin esim gunduz gelebiliyo sadece gece yatmasi yasak oysaki gece daha cok ihtiyac duyuyorum ona Insallah bu gece son yarin evimizdeyiz nasip olursa
mmek_2014 Benim dogum yaptığım hastanede bir refakatçıya izin vardı. Ziyaret içinde sadece babaya 15 dakika izin vardı.
sedardahuseyin Tgcclskn bna korona testi yaptılar ama hiç demediler bişey arasam hastaneyi bilgi verirler mi acaba ya