Yusracar2408 Merhaba arkadaşlar bugün tam 40. Haftam doldu çamaşırım ıslandı bianda hatta eşofmanıma geçti ama avcum kadar birşey di çok fazla değildi 4 saat oldu sancı felan yok ne yapsam bilemedim 🙄 acaba o gelen suyum muydu yoksa başka bişey mi
BurcuLice Yusracar2408 büyük ihtimal suyundu canım bebeğin haraketleri normalse ve haraketlerinde azalma vs yoksa endişelenme doktorunla görüşebiliyorsan iletişime geç görüşmüyorsan yinede bi acile gözük derim
edaelifokmn Benim suyum geldiğinde hafif kanlı pembe renkli gelmişti böyle sürahiden boşalır gibi değilde ara ara iç çamaşırımı ıslatıcak şekilde gelmişti ve düzenli sancımda vardı hemen acile gitmiştim
Yusracar2408 edaelifokmn Malesef sancım yok, ilk dogumum oldugu için sancının gelmesi uzun sürer dedi arkadasım bekliyorum öylece
EsraOezbk Yusracar2408 lütfen hastaneye gidin benim kardesiminde evde suyu geldi hemen ambulansi aradi ben yurtdisinda yasiyorum ve oturmasi gerektigi söylenildi geldiler hastaneye götürdüler evde beklemeniz size faydasi olmaz kontrol edilmesi lazim