duyguahmet19 Kızlaar bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman nasıl hissettiniz? Ben şuan 20+3teyim 2 gündür nabız atması gibi bişeyler hissediyorum bebeğimin hareketi mi acaba bu??🐣🐣🐣
suscarparimm duyguahmet19 evet canım bebeğinin hareketi bende ilk korkmuştum 😂 sonra devam edince anlıyorsun
Ebruakn duyguahmet19 ben tam 21.haftada bariz ayak hissettim 😂 bende nabzı atması gibi hissederdim ama normal kıpırdadığındaa onun farklı olduğunu anlıyorsunuz
AsM 16.haftamda hissetim aynen canım nabiz atar gibi oldu bende de suan 20.haftadayim biraz daha belirgin hissediyorum
Tugceekurtt @duyguahmet19 bende 16 haftalığım gece sol tarafımda atar damar gibi bişey hissettim pıt pıt ama emin olamadım daha çok erken diye hareket olduğunu düşünmedim açıkcası 🤷🏼♀️😍 bir de ilk gebeliğim o yüzden ama ihtimal olabilir diyolar
AsM ekekek gunde iki kere falan hissediyorum genelde aksam uzandığımda bide sabah yataktan kalmadan çünkü gun icersinde hareket halinde oldugumdan cok anlamıyorum hareketlerini
birprensesvebirprensannesi duyguahmet19 Evet canım bebişini hissetmiş olabilirsin 🙈 Kızımda 19. Haftamda oğlumda 15. Haftamda hissettim🙏