Beety26 20 haftlalik gebeyim.Allah isteyen her kese kismet elesin. 3 4 gundur aniden karinmda sertlesme oluyor. Aniden oluyor. 20 30 saniye geciyor. Tam karnimin merkezi. Neden acaba? Dr ayin 12 13 gidicem. Basina boyle sey gelen varmi?
Kucukkedi Beety26 daha cok hamileliklerin ilerleyen zamanında oluyo. 34 teyim ben doktoruma sormustum, rahim ara ara kasılıyo demişti.
2yavruuannesi Beety26 bende daha erken basladı kasılma denılıyor ona. Doktor ozamn magnezyum yazalm sana dedı ondan snra rahatladım. 1 gün içmiyim yine oluyor. Doktoruna soyle canm ılaç yazarr
AsM Canim bende 20+4 haftalik hamileyim bende de oldu bu hafta ya sabahlari ozellikle on taraf aniden sertlesio sonra hemen geç iyor bende haftya gittimde sorucam doktora normaldir heralde
Beety26 2yavruuannesi maqnezum banada yazmisdi Ayaklarimda geceler kasilmaoluyordu. 3 4 gundut bitib. Belkide o yuzden. Ama ben daha cok stressden olduguni dusunuyorum streess ve cok aglamaktan esime kiziyorum ve 1 2 saat dayanmadan aglamisim 3 4 dafa .boyle. Belki de ondan olmus boyle seyl
Rumeysa10 Beety26 yapmayın karnınızda bir melek var onu üzmeye hakınız yok onun suçu yok erkekler için kendiniz yıpratmayın
yasemin333 Kucukkedi 33 haftalığım bebeğim şuan çok hareketli acıtıyor bazı hareketleri karnımın değişik bölgelerinde toplanıyor karnım sertleşiyor gibi değişik hissediyorum kasılma mı oluyor bu acaba ? Anlatabilmişimdir inşallah
Nuray23 yasemin333 toplanip sertlestigi zaman beliniz de veya kasiklarinizda agri oluyormu. Sertlesme gecince bel ve sirt agrisida geciyor. Bu sekilde oluyor mu. Bende 34 deyim. Bu sekilde oluyor. Yalanci sancilarmis.
Kucukkedi yasemin333 dediginizi cok iyi anladım çnkü bana da oluyor, ben de 34 üm bazen bebek mi kasılma mı anlamıyorum. Poposu falan olabilir mi diye düşünüyorum ama o kadar da sert olmaz gibi geliyor bilemedim yani :)
yasemin333 Nuray23 herhangi bir ağrım yok ilk kez böyle oluyor çok hareketli acıtıyor karnımda sertleşme olduğu zaman nefes almakta zorlanıyorum gibi sadece onun harici kasıkta belde ağrı yok.Korkuttu beni 🥺
Nuray23 yasemin333 kasilinca benimde nefesim kesiliyor. Korkmayin artik bu haftalarda boyle seyler normal sanirim. Hakkimizda hayirlisi olsun
Bulut2424 Beety26 merhaba banada o haftalarda oluyordu hala devam ediyor doktorum normal olabilecegini söyledi
Betegebet Kucukkedi Bende aynı durumdayım hatta post açayım diye girdim ki hazırı varmış 😊 benimde karnım taş gibi. Özellikle bugun asla yürüyemiyorum. Küçük lüçük adımlar atabiliyorum. 36dayım.bebeğin kafası rahim agzındaydı zaten çatı agrım vardı. Ama bugun daha tuhafım. Daha yorgun hissediyorum. Karnıma taş koymuşlar gibi. Hareketleri inanılmaz can yakıyor
yasemin333 Kucukkedi yatıp dinlendim geçti şuan .Karnımın içinde bir şey geziyor bugün ayağı bence bazen delecek sanıyorum 😁
Mnevvr53 Beety26 benimde oyleydi derim aciyordu doktorum buyuk ihtimal bebek hareket belirtisidir dedi 30 uncu haftalarda daha net hisedersin demisti suam 21+1 haftaligiz
Betegebet Kucukkedi Ah canım dayanacak gücüm kalmadı valla kendi evimde değilim. Ablamda kalıyorum eşim yanımda değil. Bi oğlum daha var ablamında aynı yaşta Bi kızı. Onlarla ilgilenmeye CalışıyoRum akşama kadar 15dk üst üste oturamıyorum sürekli bişey istiyorlar. Erken doğum riski de var ama riskli haftayı gectik dedi doktorum. Cok zor evden uzakta ne kadar ablamın evi olsada evin gibisi yok oda psikolojimi bozdu. Ağrılar Bi taraftan.. Sabrediyorum ama bakalım…