Nilcee Arkadaslar iyi aksamlar 1mart dktr kontrolüne gittim ve 28+3 tüm simdi burada ki hesapla tutturamadım kaç oluyo acaba burada 30+2 yazıyo anlamadım 🥰
Nilcee Ben tam bilmediğim için siteye 9 agustos yazdım cnkü düzensiz oluyordum dktr ada dedim haftam uyumlu
Nilcee 3d trimester yazıyo dktruma özellikle sordum bna ddi bnm hesabım dogru sen tam bilmediğin için ddi bna geriden falanda gelmiyorum tam dedi1 martta gittim kontrole 28+3 tü şimdi 😇😇😇😇kaçım açaba ulrasyona dktra cok giden biriyim
Portakalgeliyor Nilcee 1 martta 28+3 ise 7 mart 29+ 1 olması gerkmiyor mu canım anlamadım yani Hesaplamaya göre 15 ağustos 2020
Portakalgeliyor Nilcee şöyle anlatayım 29+1 sin ya 30 girdin yani 29 haftan bitti 30 + 0 da 31 e giriceksin :)
Nilcee Heyecandan da kafam karısı yo gün gün hamilelik takibimde Allah göstermesin 3kere düşük yapmıştım cok heyecan panik var napim hesap yapamıyom
ogrencianne35 Nilcee adet duzensizligim var yazmışsınız doktorun dediği tarih doğrudur bebegin gelişimine göre ultrason da size hafta tarihi veriyorlar
Zeynep0606 Nilcee suan 29 hafta olmaniz gerekiyor 1 martta gittiysen 29+3 olmaniz lazim sata gore 30 gosterebilir ama ultrasan bir kac gun eksik birkac gun onde olcebiliyor