berraninannesi 33 haftalık 2 günlük hamileyim bebeğim çok hareketliydi bugün maşallah ama korkuyorum iç çamaşırım biraz ıslanmış ama ağrım sancım yok çok korkuyorum şuan neden böyle oldu acaba
Pregnantttt berraninannesi durup durup geliyorsa bi doktoruna danış bazen anlaşmadan idrar kaçırmasıda olabiliyor ☺️
Sedaimm berraninannesi benim nişan gelmeden suyum gelmişti su sızmasını bilmem ama su gelmesi çeşme gibi oluyor😀
Yenianne21 berraninannesi o hafta ılerledıkce daha sık oluyor ben 2 gun sonunda 36 hafta olucam daha arttı bende su sanıyordum bebiş büyüdükce baskı yapıyor idrar oluyor o
berraninannesi Ezolym beyaz akıntım oluyor ama öncede oluyordu sümüksü yapıda değildi sadece ıslaklık vardı yarım yer kadar ıslanmış iç çamaşırımda
Alev_miray_1234 Ezolym Ezolym merhaba bu konu hakkında bilgi almak isterim sizden ben henüz 33 haftalığım ve bazen temizlik yaparken benim de akıntım oluyor beyaz koyu gibi bu nişan gelmesini nasıl anlayacağız ? Yani bunun akıntıyla nişan gelmesi arasında ki fark nedir acaba. Şimdi den teşekkür ederim
Ezolym berraninannesi biraz erken suyun gelmesi için ama genetik yapını bimiyorum doktorun takip ediyor biliyordue ona sor gittiğinde bakalım.çünkü su gelmesi istemsizce ve çeşme gibi oluyor diyolar.
Nnjwkwkl berraninannesi idrar kacrma canım pozisyona göre keseye baskı yapıyor korkma ben 5 haftdr aynını yaşıyorum ama yinede tedbir al için rahat etmeyecekse
Nnjwkwkl berraninannesi o kadar çok mu oluyor ped önermiyorlar bende az az oluyor giderek.artiyor damla boyutlari ama yarın turnusol.ped al eczaneden.koy bakalm ona göre gidersin
berraninannesi Nnjwkwkl çok olmadı ilk defa ıslandı bu kadar bende ped katim dedim ama sağlıklı bulmuyorlar dediğin gibi çıkartıcam geri. Bakalım bidaha olacak mı
Aselminaaa berraninannesi idrani kacirmis veya akinti olabilir ama icine sinmiyorsa doktoruna yazabilir yada eczanede pedler varmis suyu kontrol etmek icin onlardan alabilirsin
Aslekejrnn berraninannesi korkma suyun gelse devamı gelir geçen gün bende de öle oldu tuvalete girdim küçük çişimi yaptım sonra birden iç çamaşırım ıslandı çocuk büyüdükçe baskı yaptığı için idrar kaçırması oluyor bende korktum ama bebek hareket edince rahatladım
Aslekejrnn berraninannesi bende 33 haftalığım. 18 nisan doğum işallah sezeryan 2ci hamileligim kızımda sezeryan olmuştum şuan 3 yaşında ogluşumda da olacam işalalh sağlıklı bir şekilde doğsunlar işalalh 🙏🙏
berraninannesi Aslekejrnn amin canım sağ salim kucağımıza alırız inşallah 🙏 doktor henüz normal veya sezeryan demedi bu gittiğimde der belki bebek doğum pozisyonuna dönmüş mü canım