Hazal12 Kızlar 28 haftadayız çok şükür ben oğlumun ne zaman tekme attığını çekmeye kalkıyor olsam elime kamerayı aldığım an duruyor acaba görüyor olabilir mi 😂😂 bunu devamlı yaşıyorum ama göbeğimi kapattıktan sonra devam ediyor tekmeye 🤔🤔
Krizantem_ Hazal12 Aynı şekilde benimki de öyle 😂 demin bir videoyu daha sildim boş boş göbeğim var tekme yok 😂 yaramazlar 😂💙
Anne54 Hazal12 bende öyleydim ama baya videosu var şuan istedikleri kadst kaçsınlar 1 kerede olsa yakalarsınız annesi 😂
Yunel Hazal12 bizde de öyle görüyorlar sanki bide benim kızım çok hareketli maşallah ama eşim ne zaman elini koysa hemen duruyor elini çektiği gibi yine başlıyor tekmelemeye eşimde bu kız beni sevmiyor galiba demeye başladı 😁 Bnde sana kıyamıyor ya o yüzden vurmuyor diyorum oğlum sürekli babasına karşılık verirdi bunda tık yok 🤣🤣
Hazal12 Tuba_123 ya ahahahah sinirlerim bozuldu aynı şekilde bende kimseye inandıramıyorum bence görüyorlar 🤔🤔🤣🤣
Hazal12 Anne54 evet yakalıyorum çok çok nadir ama babasına atıyım dediğimde açıyorum göbeğimi tık yok 🤔🤔🤣🤣
Beyzan Hazal12 bunun sebebi aslında basit siz çekerken heyecanlanıyorsunuz ister istemez kalp atışıniz değişiyor salgılanan hormonlar bile saniyelik değişiyor o nedenle bebek hissedip duruyor sonra siz kapatınca kalp atışıniz normale donunce tekrar devam ediyor benzer durum anne üzülunce ya da yorulunca da oluyor 🙂
Hazal12 Beyzan aaa evet olabilir çünkü ben üzüldüğümde sanki ben yanındayım der gibi aşırı tekme atıyor 🥺💕🙏🧿