Ebruuu42 Montessori yatak odası takımı alan var mı internetten memnun kaldınız mı,getirip kuruyorlar mı ya da kargoyla gelince kurabildiniz mi💜🙏🏻
Kayraninannnesi Ebruuu42 nerede yaşıyorsunuz ben mağazaya giderek aldım mobilyayı gözle görebilmek için aldığım sayfanın İnternet sitesi var ben gördüm beğendim
Aycanmbenim Ebruuu42 caploonba mobilyadan aldım canım daha kurulmadı ama gidip gördüm baya kaliteli hem odalar hem yatakları. Kalın böyle dandik değil tabi gidip görmekte fayda var
Kayraninannnesi Ebruuu42 noktabebeistanbul kargo sağlıyor ama kurulum nasıl yapabilirsşniz bilmiyorum
Ebruuu42 Kayraninannnesi evet orayı gördüm alıp memnun kaldınız mı orası hakkinda da biraz tereddüt var da bende
Kayraninannnesi Ebruuu42 şahsen ben çok memnunum sayfaya baktıysanız herşey paket halinde olan oda takımları var bizzat gidip görerek aldım mobilya çok sağlam geldi bana
Ebruuu42 Kayraninannnesi kargoda sıkıntı yaşamayız umarım orası benimde çok gözüme çarptı bakıyorum hâlâ
Senemunlu Ebruuu42 instagramdan https://instagram.com/zdesignmontessori?igshid=naohh6hpbqw1 yaptirdim , kurulumunu esim yapti kolay oldu . Sitede güvenilir ve surekli iletisimdelef foto vs attilar . Malida guzel cikti
Sevgidag Ebruuu42 ben ogluma montessori oda aldim ve cok memnunum ancak internetten degil bizzat magazadan gidip sectik ve montaja da geldiler 🌸