Furkan35 32+2 günlük hamileyim İzmir in bir ilçesindeyim. Doğum yapacağım hastane trafik yoksa 1.5 sa uzaklıkta ve ben sancım ya da açılmam olursa ama fark edemezsem diye korkuyorum. Gecenin bir yarısı bebeğin geleceği tutarsa doktorumu mu arayacağım hastaneyi mi? Ya da gittim diyelim 1 cm falan açıklık olsa , sanırım birkaç gün sonra Doğum olur diyorlarmış beni geri gönderirlerse eve ve evde tekrar sancılanırsam😞 bunları düşündükçe stres oluyorum bu şekilde doğumu gerçekleşen aniden bebeği gelen oldu mu? Beni rahatlatsanız ya 😞
Betul43 Cnm zaten acılman olursa seni gondermezler bunuda hastaneye doktrlara syle allah bı avazda kurtarsın sımdıkı bebekler cok nazlı hele bıde ılk hamılelıgnse 42 haftaya kdr glmıyolar mecbur sunıyle gelıyo gcmıs olsun :) ınsallah rahatlarsın bnmde yarım saat o panikle taksiyi mı ambulansmı kımı arıycam panikten bilmiyorum bide ıkı yas kızım var rabbım herkeze kolaylık versın cnm ıyı geceler allaha dua et korusun ınsallah senı cumlemızı
Elcnerdgn Keşke biraz daha yakınınızda olan bir hastane tercih etseydiniz sizin için de bir anlık durum olma durumun da mesafe sıkıntısı cekebilirsiniz
Furkan35 Elcnerdgn ilçesinde yaşıyorum burda küçük bir devlet hastanesi var. 1 kadın doğumcu var. Sezaryen dahi yapılmıyor diye biliyorum burda
Elcnerdgn Furkan35 anladım ozaman siz doktorunuzla bu korkunuzu isterseniz bi konusun derim onun belki bi önerisi olabilir size