Geberikhamile 27 28. Haftada tamamlamak istiyorum. Cuma cinsiyeti öğreneyim hemen başlayacağım. 14+2 ikiz hamileyim erken doğum riskimden dayı erkenden bitirmek niyetindeyim.
mutluugizz AyseguLena canım bende unisex renkler aradım daha cinsiyetimiz belli değil hevesimi almak için bir şey alim dedim nereye gitsem turuncu bile olsa üzerinde ya little boy felan yazıyordu yani her halükarda cinsiyet ayrımı yapmışlar
AyseguLena mutluugizz Canımm ben H&M, Zara, Ebebek falan bakıyorum en çokta H&M de bulabildim hep indirim reyonlarına bak. Hem ucuz oluyor hemde pastel tonlar çok var düz üstlerinde bir baskı yok. Olan baskılarda panda, ayıcık falan 😍
benaslindayohum AyseguLena 21+4 um sadce odasinin mobilyası kaldi desem yeridir 😂🙈 son zmandada bebek bezi ve depent o kdar 😁 indirimleri takip ede ede uyguna getire getire bitirdik cok şükür
AyseguLena benaslindayohum Bende öyle planlıyorum bu gidişle 1 aya bende başlayacağım 🤓 hep indirim kovalıyoruz malum denk geldikçe almak lazımm🥳
AyseguLena momsboys hahahha harikasın bende kendimi tutamayacak gibi oluyorum ama beni frenleyenler çok şuanlık 😂😂
momsboys AyseguLena şubatta e bebekte cok güzel indirim vardı cogu seyi hallettim o yüzden artk kalanları hazirana kadar aheste aheste alırım
mutluugizz AyseguLena bende e bebek ıcw jokere felan bakmıştım orda öyleydi h m aklıma gelmemişti oraya da bakayim teşekkürler :)
benaslindayohum AyseguLena aynen guzel indirimler vardi ve simdi trendyolda da guzel indrim var kendine gecelk pijama dusunursen 😊
Busra0710 ya bu ikinci bebişim, şöyle bi soru sormak istiyorum. Yani kızımdan 2 3 yenidoğan, 2 3 tane de kırkından sonra giymeye kıyafet ayırmıştım. Sizce kaçar tane yeni eklemeliyim
AyseguLena Busra0710 Hiçbir fikrim yok canım daha önceden tecrübeli değilim, tecrübeli annelerimizi bende dinlemek için bekleyebilirim🤓 kaç tane alsam yeterli olur bende öğrenmiş olurum🌸
iremgun AyseguLena benim de 18 haftalık kaybım var. O yüzden ben de sizin gibi duruyorum. 24 25ten sonra başlarız diye düşündük biz🌸
AyseguLena iremgun İnsan almak istiyor ama bir yanı tutuyor maalesef, beni en iyi siz anlarsınız şuan o yüzden. Tamamen şimdiki bebeğime odaklansam da ister istemez insan bi tuhaf oluyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım 🌸🙏🏻😍
enisenalbant AyseguLena Valla bende tutmaya çalıştığım kadar erken almamaya çalıştım fakat ilk 20.haftada aldım Zıbın < Patik < Nevresim Takımı < Yastık < Babynest < Çorap Onlar da BİM’e uygun gelmişti kaçırmamak için aldım😊 Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🙏❤️
AyseguLena enisenalbant Yaa evet A101, Bim takip ediyorum, her gördüğümde gidip bakayım alayım diyorum ama henüz alamadım 😂 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🌸 eşya meşya hepsi işin cilvesi aslında 😍
Ayaegulyunus AyseguLena kızımız biraz nazlı çıktı kendini bile göstermedi 23 haftalık olunca gösterdi o yüzden canım 😊🥰 ama yavaştan başlarız bizde
iremgun AyseguLena aynen çok iyi anlıyorum. Dün kontrolüm vardı çıkınca hemen e bebek var girdim ama bomboş geri çıktım. Kendimi tutuyorum şimdilik😊 15 hafta dayandın bir 9 10 hafta daha dur diyyorum🙈😄 amin canım inşallah sağlıkla gelsinler 🤲💚
enisenalbant AyseguLena Kesinlikle öyle 😍 artık bende post açmak istiyorum pozitif Doğum hikayem sonunda doğurdum diye 😂😂😂😂😂😂