Hilalnefes 32 haftalık hamileyim vitamin dha ve kan ilacı kullanıyorum doktorum biraz yoğun ve ilgisiz unutabiliyor siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba bu haftalarda ?
HemAnneHemOgretmen Hilalnefes 32. Haftam bitmek üzere oksapar (kan sulandırıcı) elevit (vitamin) krilom (omega 3) d vitamini Progestan ve tiroid ilacı kullanıyorum canım kilolu bir gebeyim o nedenle doktorum yakından takip ediyor ☺️☺️
senemmm123 Hilalnefes 34. haftamdayım ferramat capsul, calcimax D3 eff ve ecoprin pro kullanıyorum. klasik takviye yani
sternocleidomastoideus Hilalnefes ferrum, magnezyum , b12(benimki düşük çıktığı için), d vit, ocean mummy
EceveDenizinAnnesi Hilalnefes 32. Haftaya girdim. Progestan 200 mgx2 fitil, Magnezyum olarak Magnetrench, Demir hapı olarak Bestiron, Wellcare DVitamini ve OceanMummy Vitamin kullanıyorum.
mavilibisey Kan ilacı ve demir ilacı kullanıyorum. Bir sorun yoksa ve değerleriniz iyiyse bunlar yeterli oluyor zaten. Doktorunuzu dinleyin ama mutlaka.
Tuba18 Sadece decavit ve Ferrum kullanıyorum folik asit bıraktığımdan beri şuan da 38 haftalık hamileyim
WmonallissA Hilalnefes troid ilacı, demir ilacı, multiviitamin, d vitamini, magnezyum, progestan kullanıyorum bende