Ebrulikiz Daha hamileliğin başlarındayim karnımız büyüdükçe secde ruku zorlar sanırım nasıl kiliyorsunuz acaba
deletedmom80 Ebrulikiz oturarak canım ne kadar Yok desemde göbeğim rahatsız ediyor oturarak kılabilirsin
PnRTurK53 Ebrulikiz bende oturarak kılıyorum 15 haftalık hamileyim göbekten değil ama aniden tansiyonum düşebiliyor secdede bende iyi hissettiğimde kendimi normal kötüysem oturarak kılıyorum
Gazel Ebrulikiz Ben 33 haftalığım fazla karnım olmadığından sanırım çok zorlanmıyorum ama 5 vakit kılmıyor namaz kandillerde şükür namazlarımı kıldığım zamanlar için söyledim
sudamlasi Ebrulikiz ne zaman ki zorlandın hani nefes nefese kaldın ayağa kalkınca başın döndü o zaman oturarak kılmanın zamanı gelmiş demektir
Ummi Bende dha 18 haftaligm smdilik rahat kliyorm ama ilerleyen zamnlrda bilemiyorm cok zorlanmadgm sürece normal kilarm zorlanirsm oturarak kilicam🤗
Deletedmom404 Ebrulikiz valla bende çok şükür 39+2 oturmaya gerek kalmadan kılabiliyorum karnım topacık engel olmuyo 🤰🏻💙
YusufEymen Ebrulikiz ben 35 36. Haftalardan sonra biraz zorlanmaya başladım o zamana kadar normal kılabildim çok şükür🙏🏻Bu kişiden kişiye değişebilir
EsraT 35+2 haftalığım ve çok şükür şimdilik normal şekilde kılabiliyorum. İlerleyen haftalarda zorlarsa oturarak kılmayı düşünüyorum.
MTKutay Ebrulikiz ben secdede çok zorlanıyorum ama ışte yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum oturarak kılın deniliyor ama yapabildiğim kadar normal kılmaya caliscam ben