[silindi] Henüz yeni hamileyim ve devamlı acaba kontrole gittiğimde kötü bisey olacak mı bebeğime diye korkuyorum ilk gebeliğim sizlerde de bu korku var mıydı devamlı doktora gidip her gün bebeğimin sağlıklı olduğunu duyma isteği var içimde
Mervekklkdmn [silindi] ilk haftalarda ben de korka korka doktora giderdim kötü bi şey oldu mu iyi mi değil mi doktora girene kadar dualar ederdim. Çok şükür hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatladım gerçi bu seferde bi kaç saat hareket etmese endişe ediyorum. Annelik işte ister istemez korkuluyor
Hcr15 [silindi] bende sizin gibiyim ilk gebeliğim her kontrole gidene kadar içimde korku zaman geçmek bilmiyor ama içimizi ferah tutmak lazım kötü düşünceler bizi yorar o yüzden akışına bırakmak lazım 🙏🏻
Ortmenanne16 [silindi] aynı his bende 15. Haftalara kadar sürdü sonra karnım çıktı ve tekmelerini hissettim sonra daha rahat gittim kontrollere 🙏🙏
DenizSayer [silindi] ilk başlarda vardı ilk bi kaç hafta sonra öyle kötü düşünceler düşünmedim şükür her gidişimde gayet sağlıklı
[silindi] Mervekklkdmn ilk gebeliğim ve etrafında bebeğini kaybeden tanıdıklarım var o yüzden o kadar endişeliyim ki bişey olucak diye hep onu düşünüyorum dualar ediyorum
Susen-merve Mervekklkdmn eveeetttt tekme atmaya başlamadan önce hep bisey oldu sanıyodum korkuyodum. Tekme atınca rahatlıyorum açıkçası 😃
Mervekklkdmn [silindi] veren de allah alan da allah canım dua etmekten başka çaremiz yok rabbim bebeklerimizi bizlere bagislasin inşallah
my_little_miracle Yarın doktora gidicem öncesinde kese görülmüştü simdi kalp atışı dinlenecek ama bir korkum yok Şimdi bende bunu düşünüyordum insanların postlarını okuyorum herkes cok korkuyor ben neden korkmuyorum diye heralde bende bir tuhaflık var bilemedim 🤷🤷🤷
[silindi] my_little_miracle zaten bende onları okudukça korkuyorum 😅 çift çizgiyi görüp gittiğimde bile korkarak gitmiştim dış gebelik mi acaba diye Allah hepimize evladımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
[silindi] Ortmenanne16 bir an önce o haftalara gelsem de içime bir su sepilse böyle doktor gününü sayıyorum sadece 😅 kontroller ne kadar bir oluyor peki ben daha çok yeniyim
[silindi] my_little_miracle evet hiç bilmediğim şeyleri burda öğreniyorum sonra acaba bende mi diyorum 😞
Rjn5656 my_little_miracle bencede yemin ederim çok haklisin . günün 24. Saati buraya takıli kalıyorum ilk gebelik olinca bide insan çok meraklı ve tedirgin oluyor bazen silicem diyorum ama yinede duruyorum öyle 😐
Yenianne21 Ortmenanne16 bende yarın 35+6 olucam 36 ya az kaldı 2 hafta önde olarak size bisey sormak isterım bebegımın hareketleri bgune kadar net ve sertti bgun daha sakin ve seyrek cok az. Normalmi böyle durum ?
aslica [silindi] 18.haftamızdayız ben mesela her kontrole gidişimde ultrasonla bakana kadar acaba orda mı bebek acaba doktor bebek yok olmuş mu diyecek diye heyecanlanıyorum 😂
DenizSayer [silindi] evet canım benim zamanla geçer diye düşünüyorum ilk başlarda bende öyleydim rüyamda gördüm birde okuduklarımdan etkilendim sanırım eşime söyledim o bile rüyasında boş gebelik kimyasal gebelik görmüş bi kaç sefer git kalp atışını duy bide ultrasonda kıpırdandığını gör annesi için rahatlayacak🌸👼🏻
Ortmenanne16 Yenianne21 evet evet korkmayın. Benim 34ten beri tekme atmıyor mesela sadece ayakları ile dürtüyor biraz yer değişimi yapıyor falan. Doktora sordum ben çok normal zaten bebek iri içerde eşi suyu derken yeri yok nasıl hareket etsin dedi