sevilll89 Kub09 yıldırım ve çekirge fiyatları da değişiyor hatta hastane içerisinde de her doktorun ücreti farklı galiba
Kub09 Ayssmom ne zaman sordunuz siz bende öyle duydum ama bununla ilgilenen hanımefendi kesinlikle öyle bişey Yok dedi herkese farklı yaklaşıyorlar sanırım
Hellolo Benimde çekirge doktorum dışardan gelicek orada muayene yapmıyor 4000 doktora ve hastaneye göre değişiyor bencede
Ayssmom Kub09 Sendika indirimimiz var bizim acaba onu gördüğü için mi 2020 fiyatından vermeye çalışıyor bilmiyorum
Gozdearas Asx bende ona gitmeyi dusunuyorum ama cenk aşkalli de iyiymis diye duydum cok kararsizim.bide fiyatlar cok yüksek gibi.
betusumm Parsbebiko Jımerin kendi doktoruna mı gidiyorsun ? doğrum sonrası ebelerin hemşirelerin yaklaşımını yazarsan çok sevinirim. Benimde orada olacak nasipse gerçi daha var 18+2 yim henüz. Ama insan merak ediyor. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Asx Gozdearas evet ne yazık ki çok yüksek. Ben riskli olduğum için çok sık gittim yine sık gidiyorum. Ama tahlil fiyatları diğer hastanelerden uygun. Ve 15 gün içinde muayene hakkınız var bir den fazla.
Ezg19 Asx aynen kesinlikle diğer hastanelerden uygun tahliller Aral bey benim de doktorum çok cana yakın iyidir
betusumm mucizemm_3 Doktorun kurum dışı ise her doktor hastane ile fakrlı fiyata anlaşabiliyor. Sen direkt o doktorun hastalarına sor. ya da muaynane ise telefonla da fiyat veriyorlar genelde. Hangi doktor için soruyorsun ?
mucizemm_3 betusumm teşekkür ederim arayıp fiyat aldım jimerde sadece ssvd yapılıyor benim dr değil ilk defa gidecektim 8000 fiyat verdi dr Aytül hanım
Parsbebiko betusumm evet kendi doktoruma gidiyorum haftaya pazar nasipse doğum olacak tabiki yazarım ama unutabilirim 😔😔 siz yazarsanız sevinirim 😇😇