Ebru2403 Kızlar doğuma yakın hergun hatta günde bir kaç kere afedersiniz ama büyük tuvalete çıkan varmi?
Seher- Ebru2403 bende önceden kabızlık sorunu çok çekerdim ama bir kaç haftadadır çok sık çıkıyorum tuvalete 37.haftamız oldu bende doğuma yakınlığa bağlıyorum
Bilge44 Ebru2403 Son haftalarda oluşan ishal gibi sık tuvalete çıkma bildiğim kadarıyla doğumun yaklaştığının belirtisi 👍🏻tabi ilaç etkisi yoksa mesela magnezyum takviyesi de tuvalete sık çıkarıyor 💊🥰
anneadayi33 30 haftalığız kan ilacı kullanıyorum ondan dolayı çıkıyorum her gün kabız olmaktan daha iyi ama
Ebru2403 Eymenimmmm ya bende 17 günüm var günde en az 3 kere çıktığım oluyor diyorum insan her gittiğinden büyük tuvaletini yaparmı acaba doğum yaklaştı ondanmidirmi ki diye düşünüyorum
karabc 35teyim demir ilacı mı yapıyor bilmiyorum ama kaç aydır müshille idare ettim şuan durmadan tuvaletteyim
Eymenimmmm Ebru2403 bilmemki canım olablr bnd aynen öyleyim afedersin gce küçüğe klkardim ama büyüğe klktgim olmazdi smdi gecede kalkiyorum
Ebru2403 Seher- 🤭bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler son günler sabırsız oluyor insan hemen gelsin istiyor 2 cm açılma ve sancim çıkıyor nst de bekliyorum ama gelen giden yok😊
Seher- Ebru2403 bende çok ümitliyim bu sefer salı günü 37+1 de kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor 🤗
Ebru2403 Bilge44 yok magzenyumdan olacağını sanmıyorum çünkü uzun süredir kullanıyordum.hic böyle bişeyle karşılaşmadım zaten magzenyum kullanmıyorum artık 3i hafta olucam ama günde neredeyse 3 kez büyük tuvalete çıktığım.oluyoe ama ishal gibi değil
Zeynep_ayaz Ebru2403 cnm ben oglumda ewde sanci cekerken 3 kere pespese lavaboya gittim afedersin byuk abdesim geliyodu yarim saat sonrasinda da suyum geldi 🙄😊
Ebru2403 Zeynep_ayaz bende 38 haftalık olucam 2 cm açılma ve sancim çıkıyor nst de bakalım.bekliyprum.ne zamn gelir
Haticearen Ebru2403 37 haftaligiz mutlaka her gün İshal gibi çıkıyorum.vucut kendini doğuma hazırlıyormus.
Fatmasuer Ebru2403 var canım benim ilk gebeliğim de 1 hafta ishal olmuştum afedersin vücut hazırlıyor doğuma kendini boşaltım yapıyo hatta bana eve ne iyi oldu dedi lavman yapıyorlar cünkü bana gerek kalmamıştı
Ebru2403 Fatmasuer ay evet ya doğrudur doğuma hazirliyodur çünkü 38 hafta olucam ve hergun neredeyse en az 3 kere büyük tuvalete çıktığım oluyor